Schrijftrainingen en schrijfadvies

Zoek jij handvatten om met meer gemak te schrijven? Bureau Eigenwijs biedt je verschillende trainingen, 1-op-1, in een groep of in company.

 • In company: schrijftraining binnen je bedrijf

  Help_papierwerk-      Werk je bij een bedrijf waarvoor je regelmatig teksten moet schrijven, maar ben je geen tekstschrijver van beroep?

  -      Heb je het gevoel dat je niet altijd de juiste toon of insteek te pakken hebt, maar vraag je je af hoe je dat wel voor elkaar moet krijgen?

  -      Hoor je je collega’s ook regelmatig zuchten en merk je dat ze er tegenaan hikken om aan een tekst te beginnen?

   

  Dan is een incompany-schrijftraining vast een goed idee! Samen met je collega’s krijg je in korte tijd talloze tips en ideeën om makkelijker te schrijven, zodat jullie daarna met plezier aan een nieuwe tekst beginnen. Lees verder >

   

   

 • Frisse blik: 1-op-1 schrijfcoaching

  Leer in een korte en krachtige privésessie hoe ook jij met meer gemak goede teksten schrijft

  Tijdens een telefonische privésessie geef ik je feedback op je artikelen of je webteksten. Je krijgt praktische tips die zijn toegesneden op jouw teksten of op jouw manier van schrijven. In minder dan een uur geef ik je talloze handvatten waarmee je jouw teksten meteen naar een hoger plan tilt. Zodat je voortaan met minder moeite teksten schrijft waarmee je echt voor de dag kunt komen. Lees verder >

   

 • Gratis Schrijftips

  Wil je keer op keer schrijftips en inspiratie?

  Abonneer je dan op mijn e-magazine. Dat verschijnt elke twee weken, is helemaal gratis en bevat altijd een artikel met makkelijk toepasbare schrijftips. Zodat ook jij met minder moeite teksten kunt schrijven waar je lezers blij van worden. Vul rechtsboven je naam en mailadres is en je ontvangt meteen dat handige SPIEKBRIEFJE (voor slimme schrijvers) in je mailbox.