Schrijfadvies

Soms wil je graag dat iemand met een deskundige blik naar je artikelen of webteksten kijkt. Of dat je gerichte schrijftips krijgt om je teksten te verbeteren.

Gun jezelf dan die ‘Frisse blik’: krachtige, 1-op-1 schrijfcoaching, waarin je al je vragen en twijfels naar voren kunt brengen.

 • Frisse blik: 1-op-1 schrijfcoaching

  Leer in een korte en krachtige privésessie hoe je jouw tekst pakkender/leuker/vlotter* kunt maken

  * streep door wat niet toepassing is

   

  Herken je dit?

  -       Je hebt een leuke website, maar hij trekt geen klanten (of stoot ze zelfs af).

  -       Je website is net af en je wilt graag een objectief oordeel over het resultaat.

  -       Je hebt het gevoel dat de teksten op je site wel een oppepper kunnen gebruiken, je weet alleen niet hoe.

  Dan is de Frisse blik iets voor jou! Binnen een dag weet je wat de sterke en zwakke punten van je site zijn. Aan welke stukken je nog aandacht moet besteden om ze te verbeteren en (vooral) hoe je dat het beste kunt doen.

   

  Wat kun je van de Frisse blik verwachten? 

  Met de Frisse blik krijg je een goed en eerlijk beeld van de teksten op je eigen website. In een telefonische sessie bespreken we samen elke pagina. Je krijgt heldere uitleg en handig tips en suggesties om je teksten te verbeteren. Er is bovendien volop gelegenheid om je vragen te stellen.

  Na afloop krijg je de schriftelijke feedback op je teksten uiteraard per mail toegestuurd, zodat je alles op een rij hebt en meteen aan de slag kunt om je website te optimaliseren.

   

  Je investering 

  De Frisse blik kost jou slechts drie kwartier van je tijd (+ de tijd die nodig is om je teksten nadien te verbeteren) en 147 euro excl. btw. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. De ervaring leert dat deelnemers binnen een dag hun site zo’n oppepper kunnen geven, dat ze de dag erna al nieuwe klanten kunnen trekken. 

   

  Iets voor jou?

  Ben je ondernemer en wil je klanten trekken met je website? Ben je kritisch en wil je je zaken goed aanpakken? Houd je ervan om spijkers met koppen te slaan? Dan is de Frisse blik zeker iets voor jou!

  Een Frisse blik boek je door een mail te sturen naar schrijf@bureau-eigenwijs.nl. We kiezen samen een geschikte datum voor de Frisse blik. Op het gekozen tijdstip hoef je alleen maar in te bellen.