Voor wie werkt Bureau Eigenwijs?

Klanten die trainingen volgen bij Bureau Eigenwijs of aankloppen voor schrijfadvies, zijn …

Zelfstandig ondernemers die vaak bijzonder gedreven zijn en ongelooflijk veel plezier in hun vak hebben, maar die:

  • meer klanten willen
  • zichzelf beter willen onderscheiden van hun collega’s
  • hun expertstatus willen vergroten
  • met meer gemak artikelen willen schrijven voor hun blog of e-magazine

Ben jij zo’n ondernemer en herken jij je in een van de volgende beschrijvingen?

Je schrijft maandelijks artikelen voor je e-magazine of blog. Je merkt dat het je expertstatus verhoogt, maar je voelt je er toch onzeker over en het schrijven kost je uren. Je wilt graag gerichte feedback hoe je je teksten nog beter kunt maken. En een paar handige tips om het schrijfproces te versnellen, zouden je ook echt verder helpen.

Je wilt de band met je klanten versterken en een e-magazine of nieuwsbrief gaan versturen, maar je ziet er enorm tegenop. Je wilt een stappenplan om het schrijven meteen goed aan te pakken.

Je hebt genoeg ideeën om elke maand een nieuwsbrief met tips te versturen, maar nadat je je tip in drie zinnen hebt gegeven weet je niet meer wat je moet schrijven. Je wilt weten hoe je die tips in een compleet artikel kunt verwerken.

Je verwijst potentiële klanten regelmatig door naar je website voor meer informatie … en hoort nooit meer wat. Je wilt weten hoe je de bezoekers van je website wel aan je bindt, maar je hikt er tegenaan om de teksten op je site te herzien. Je hebt iemand nodig die je gericht advies geeft en die je stimuleert om te gaan schrijven.

Je blokkeert gewoon als er iets op papier moet komen. Na een halfuur zit je nog steeds naar een leeg scherm te staren. Je hebt handvatten nodig om van je blokkades af te komen.

Wie hebben er baat bij een training of schrijfadvies van Bureau Eigenwijs?

  • Je bent leergierig en bereid om je blokkades te doorbreken
  • Je wilt tijd en energie vrijmaken om je schrijfvaardigheden naar een hoger plan te trekken
  • Je weet dat je een geweldige dienst aanbiedt en wilt dat ook uitdragen
  • Je bent optimistisch ingesteld en durft het aan om nieuwe technieken te leren

Wil jij ook beter en makkelijker schrijven, zodat ook jij jezelf en je bedrijf beter zichtbaar kunt maken? Lees meer over het aanbod van Bureau Eigenwijs.